Szolgáltatások

Otthonszervezés, rendszerezés

Otthonszervezés, rendszerezés

Kizárólag olyan dolgokkal vedd körül magad az otthonodban, melyek boldogságot okoznak.

 

A költözés mindenki számára stresszes folyamat. Heteket töltünk el azzal, hogy kiválasszuk a tökéletes otthont, azonban sokszor a pakolás az utolsó pillanatra marad, és rengeteg olyan tárgyat is magunkkal viszünk az új otthonunkba, aminek már nincsen helye az új otthonunkban, felesleges számunkra.

 

A költözés egy tökéletes időpont arra, hogy átvizsgáljuk milyen tárgyakat vigyünk magunkkal, és mik azok, melyek már betöltötték szerepüket az életünkben, és nem visszük magunkkal az új helyre.

 

Önnek milyen az álom költözés? Csak a fontos és örömteli tárgyakat átvinni az új otthonába? Minden tárgynak azonnal helyet találni, és könnyedén, a beazonosított dobozok segítségével szimplán kiemelni a dobozokból a ruhákat és a polcra tenni? Valóban lehetséges ez?

 

Az otthonszervezés nem egy egyszerű rendrakási folyamat. Sokkal több annál. Egy letisztult, rendezett otthon kihat a gondolatainkra és ezáltal az egész életünkre is. Ha azokra a gondolatokra fókuszálunk az életünkben, melyek örömteli élményt nyújtanak számunkra, mi is boldogabbak leszünk. Az otthonszervezés egy eszköz, hogy Ön is képes legyen kiélvezni a jelen pillanatát és igazán pihenni, kikapcsolni az otthonában a saját gondolatai között. Csak azokat vigye magával, ami hozzáadott értéket ad Önnek, és segíti elérni a céljait az új életében, és engedje el már a régi otthonában mindazt, ami csak visszatartja.

 

Az otthonszervezés egy ingyenes telefonos konzultációval kezdődik, beszélgetés során megismerik egymást a szakértővel, ami kötöttségektől mentes. Megállapítják, hogy mire van szüksége a költözés során, mik a költözés paraméterei, és mi a jelenlegi rend az otthonában. A beszélgetés után Ön eldöntheti, hogy szeretne időpontot egyeztetni egy személyes konzultációra az otthonában, majd otthonszervező találkozóra, ami során a költözést végcélnak tekintve rendszerezik a szakértővel az otthonát,dobozolnak, pakolnak, hogy a kipakolás is viszonylag könnyen, és gyorsan történhessen meg a költözés után.Telefonos ügyfélszolgálat
Hétfőtől szombatig 8-17 óra között
+36/70 250 6288