Szolgáltatások

Bútorok szét- és összeszerelése, dobozolás

Dobozolás, csomagolóanyagok biztosítása, bútorok szét- és összeszerelése.

A Promove széles szolgáltatási körrel segíti, hogy az Ön költöztetése gördülékenyen menjen és értékei épségben, biztonságban megérkezzenek rendeltetési helyükre.

Költöztetés során számtalan apróságra kell odafigyelni, mert a bútorok és értékek mozgatás közben könnyen sérülhetnek. Egy nem megfelelően csomagolt tárgy elszabadulhat a dobozban és komoly károkat okozhat a többi, esetleg törékeny tárgyban, értékben. Sajnos az utak minősége sokszor igen silány, így a legóvatosabb vezetés közben is előfordulhat, hogy kátyúba hajtunk és a zökkenések miatt a dobozok, tárgyak elmozdulnak és felsértik egymást.

A Promove-nál törekszünk arra, hogy minden lehetséges problémát kivédjünk, éppen ezért a sikeres költöztetéséhez nem csupán a rakodással és a pakolással járulunk hozzá. Kérésére költöztetését dobozolással is vállaljuk, illetve a bútorok fóliázását és az értéktárgyak buborékfóliázását is megcsináljuk, hogy minden épségben és karcmentesen érkezzen meg. Munkatársaink sok éves tapasztalattal és értő kezekkel óvják meg értékeit.

Felkeltettük az érdeklődését?
Kérjen árajánlatot tőlünk!
Bútorok szét- és összeszerelése

Költöztetés csomagolással

Mi azt nyújtjuk, amire Önnek szüksége van. Kérésére minden ingóságát dobozoljuk, de kérhet akár részleges dobozolást is, ha például csak törékeny tárgyait, háztartási gépeit, kiemelt értékeit szeretné szakszerűen becsomagoltatni. Önnek csak a ruhákat és a személyes tárgyait kell becsomagolnia.

Csomagolóanyag biztosítása

A jó minőségű dobozok és csomagolóanyagok nagy mértékben hozzájárulnak a sikeres költöztetéshez. Kérésére a Promove készséggel bocsát rendelkezésére kiváló minőségű, kifejezetten költöztetésre készült dobozokat, amik biztosan nem hagyják cserben és megőrzik értékeit.

A kényes bútorok, például egy értékes bőrkanapé vagy a magasfényű konyhabútor könnyen sérül vagy koszolódik szállítás során a legnagyobb elővigyázatosság mellett is. Az ágyakra, matracokra pedig külön figyelmet kell fordítani, hiszen az Ön éjszakai nyugalma azon múlik, hogy kosz, szennyeződés vagy rovarok ne kerülhessenek bele a szállítás során, ezért érdemes ezeket is fóliázással védeni. Kérésére szakszerűen elvégezzük érzékeny bútorainak alapos csomagolását.

Hogyan zajlik a dobozolás?

Amennyiben csak csomagolóanyagot igényel tőlünk, kollégáink néhány nappal a költöztetés megkezdése előtt kiszállítják a dobozokat és védőfóliákat, hogy Ön kényelmesen, időben el tudjon készülni a dobozolással. Ha teljes vagy részleges dobozolást is kér, akkor kollégáink a költöztetés napján magukkal viszik a szükséges csomagolóanyagot, elvégzik a dobozolást és a szállítást. Amennyiben olyan mennyiségű dobozolásra van szükség, amivel kollégáink a költöztetés napján nem tudnak végezni, akkor egy nappal korábban nekifognak a munkának, hogy a tervezett napon és időpontban meg tudjuk kezdeni az Ön költöztetését.

Mekkorák a dobozok?

A legjobb minőségű, nagy méretű dobozokkal dolgozunk, de szükség esetén rendelkezésére tudunk bocsátani kisebb dobozokat is. Ezeknek ára a mennyiség függvényében változhat. Kérje részletes árajánlatunkat!

Bútorok szét- és összeszerelése

A szállításhoz a legtöbb bútort szét kell szerelni vagy a méretük, vagy a minőségük miatt. A lapra szerelt bútorok többségének kicsi a tartása és nem olyan erős, hogy összeszerelt állapotban sérülés nélkül átvészeljen egy utazást. Ezeket érdemes a költöztetés megkezdése előtt szétszerelni, alaposan becsomagolni és az új helyen újra összeszerelni. Vannak emellett nagyméretű bútorok, például nagy sarokkanapék vagy U alakú kanapék, amiket egyben eleve lehetetlen lenne szállítani, ezért ezeket mindenképpen szét kell szerelni.

Kérésére munkatársaink készséggel elvégzik a bútorok szétszerelését, csomagolását, majd az új helyen az összeszerelést.

Nagy gondot tud okozni, hogy a szétszerelést még megoldják valahogy házilag, de a bútorok összeszerelése során már nincs meg az eredeti útmutató és senki nem emlékszik rá, hogy melyik csavart honnan vették ki. A Promove munkatársai napi szinten foglalkoznak bútorok szét- és összeszerelésével, ismerik a szakszerű fogásokat, amikkel gyorsan és pontosan vissza lehet állítani az eredeti állapotot. Érdemes hát igénybe venni tapasztalt kollégáink segítségét.

Az is sokszor okoz fejfájást, hogy elkallódnak a kivett csavarok, nincsenek meg a szükséges behajtókarok. A Promove munkatársai kiemelt figyelmet fordítanak rá, hogy minden alkatrész és csavar meglegyen, és a rendeltetési helyére visszakerülve garantálja bútorainak biztonságos további használatát.

Promove logo rövid
Promove footer logo
Elégedett mosollyal zárja majd a napot, ha minket választ! Kérjen ajánlatot még ma!
Gyors költöztetés
Biztonságos, szakszerű csomagolás
Dedikált ügyfél-kapcsolattartás

HASZNOS TANÁCSOK A DOBOZOLÁSHOZ

Szerezzen be elegendő dobozt, inkább több legyen, mint kevesebb, mert annál nincs rosszabb, mint a pakolás végén fáradtan kapkodni, hogy legyen elegendő doboz. Ha mégis ilyen helyzetbe kerülne, jelezze felénk bizalommal és készséggel segítünk.
Általános tapasztalat, hogy a két-három dobozra való mennyiségnek kinéző holmi a csomagolásnál öt-hat dobozba fér csak bele. Ennek egyik oka, hogy nehéz a térfogatokat megbecsülni, míg dobozba nem kerülnek. Másik oka, hogy a csomagolóanyagok is elvisznek bizonyos térfogatot, ami tovább emeli a szükséges dobozok számát.
Szánja rá a pénzt a minőségi, költöztetéshez készült dobozokra! A sarki boltból elhozott használt dobozok ugyan ingyen vannak, de sok érték veszett már oda, mikor az ilyen használt, sokszor sérült dobozok feladták a harcot. A Promove kiváló minőségű dobozokat és csomagolóanyagot biztosít, amiben biztonsággal utaznak értékei.
Vegye figyelembe a doboz terhelhetőségét! Ne terhelje túl a dobozokat, és lehetőség szerint a nehéz tételeket ossza szét több dobozba. Például a könyveket csak egy rétegben tegye a dobozba, a tetejére pedig ruhák, párnák kerülhetnek. Ezáltal maximálisan ki van használva a térfogat, és a doboz sem fog szakadni.
Lehetőleg semmi ne lógjon ki a dobozokból, mert ez nehezíti a doboz teherautón való elhelyezését és az elcsomagolt értékek is nagyobb eséllyel sérülhetnek, törhetnek.
Címkézze fel a dobozokat, hogy munkatársaink egyenesen a megfelelő helyiségbe vihessék és Önnek ne kelljen a konyhába szánt dobozokat már a nappaliból sem átmozgatni. Ha beszámozza a dobozokat, akkor könnyebb nyomon követni, hogy melyikbe mi került, és azt is át lehet tekinteni, hogy nem hiányzik-e véletlenül valami a lepakolás után. Készítsen listát a dobozok tartalmáról, hogy könnyebben menjen a kicsomagolás.
A növényeket ne öntözze meg költöztetés előtt. Lehet, hogy néhány levél megsárgul, de ez könnyebben helyrejön, mint a szállítás közben a televízióba vagy mikrohullámú sütőbe folyt locsolóvíz. A növényeket érdemes mindenképpen felül nyitott, alul pedig műanyag fóliával bélelt ládában szállítani. Így a növények nem törnek, a föld sem tud kiszóródni és víz vagy tápoldat sem tud kicsepegni.

Ügyfélszolgálatunk minden kérdésére készséggel válaszol. Várjuk megtisztelő megkeresését!

Promove footer logo
Lépjen kapcsolatba velünk!

Telefonos ügyfélszolgálat

Hétfőtől szombatig 8-17 óra között