Szolgáltatások

Költöztetés Pécsen

Gyors és hatékony vidéki költöztetés a Promove csapatával

Ha költözést tervez Pécs környékén, bízza profi és megbízható költöztető cégünkre a feladatot! Tapasztalt csapatunk gyors és hatékony szolgáltatást nyújt a vidéki költözések során – akár rövid határidőt is vállalunk!

Legyen szó Pécsen belül, vagy Pécs környéki kisebb településekről, esetleg nagyobb városokról, mi rugalmasan alkalmazkodunk az Ön igényeihez és biztosítjuk az ingóságok, a bútorok biztonságos szállítását – akár az ország egész területén.

Óradíj alapú elszámolással dolgozunk

Pécs és környékén is átlátható óradíj alapú elszámolással dolgozunk a költöztetés során – minden ár egyértelmű és előre megbeszélhető. Nálunk nincsenek rejtett költségek és tételek! Az árajánlatot úgy alakítjuk ki, hogy Önnek a legjobb legyen, munkatársaink minden alkalommal a lehető leggyorsabb költöztetésre törekszenek!

Az ajánlatban szereplő árak tartalmazzák az üzemanyagköltséget és a lehetséges autópálya használati díjat is. Bízza ránk a költözés minden részletét, és garantáljuk, hogy gördülékenyen zajlik majd az egész folyamat!

Professzionális költöztető csapattal dolgozunk

A költöztetés Pécsen és környékén is profi rakodó kollégáink és sorfőrjeink segítségével történik, akiknek a kiemelkedő szakértelme és tapasztalata a biztosíték arra, hogy a költözés során minden zökkenőmentesen és biztonságosan történik. Autóparkunk modern és jól karbantartott járművekből áll, melyek megfelelnek az összes szállítási és biztonsági előírásnak.
Így Ön biztos lehet abban, hogy ingóságai és bútorai sértetlenül érkeznek meg új otthonába, akár vidéki, akár városi költözésről van szó. A költözetéshez külön kérés esetén költöztető dobozt biztosítunk, valamint amennyiben igény van rá, segítünk a bútorok gyors és hatékony szét-, illetve összeszerelésében is.

Mit kell tudnia az árajánlatkéréshez?

Amennyiben részletes információkkal lát el minket az árajánlatkérés során, mi pontos, kedvező
és személyre szabott ajánlatot tudunk készíteni Önnek, így pontosan látni fogja, mennyibe fog
kerülni a költöztetés Pécsen.

Amennyiben árajánlatot szeretne kérni költöztetésre Pécsen, az alábbi fontos tényezőket érdemes figyelembe vennie.

 • Költöztetés helyszíne: Fontos megjelölni, hogy pontosan honnan, hová történik a költöztetés, mivel ez alapján tudjuk felmérni az utazási távolságot és az útvonalakat.
 • Lakás mérete: Határozza meg előre a lakás méretét, mivel ez előrevetíti a költöztetés nagyságát és időigényét.
 • Költöztetendő bútorok és gépek:Szedje listába a költöztetendő bútorokat és háztartási gépeket, különösfigyelmet fordítva az egyedi, nehéz vagy nagy méretű darabokra (pl. zongora, nagy tévé stb.), mivel ezek hatással vannak a bútorszállításra (pl. mekkora teherautóra van szükség, hány költöztető kollégát kell küldenünk).
 • A törékeny tárgyak:A törékeny tárgyak kapcsán készítsen egy külön listát, írja bele a tárgyak konkrét típusát és méretét, hogy megfelelő módon felkészülhessünk az ingóságok biztonságos szállítására.
 • Dobozok száma: Becsülje meg előre a dobozok, a bőröndök és az esetleges zsákok konkrét számát, ugyanis ez jelzi számunkra, hogy időben körülbelül mennyit kell majd dolgoznia a költöztető csapatnak. Azt javasoljuk, hogy inkább érdemes felülbecsülni a szükséges dobozok számát.
 • Helyszín adottságai: Mindenképp írja meg nekünk a helyszíni sajátosságokat, ilyen például a korlátozott parkolási lehetőség, a lift hiánya vagy a szűk folyosók, mivel ezek hatással lehetnek a költöztetés időtartamára és ezáltal a költségeire.
 • Kiegészítő szolgáltatások: Cégünk különböző plusz szolgáltatásokat is kínál a költöztetés mellé, például dobozolás, lomtalanítás vagy bútorszerelés. Érdeklődjön kollégáinknál a részletekről!

Hogyan zajlik a költöztetés Pécs és környékén?

 1. Előzetes egyeztetés: Miután sikeresen megkapjuk a megrendelését, azonnal visszaigazoljuk azt, majd kollégánk felkeresi Önt a részletek pontos egyeztetésére. Nagy hangsúlyt fektetünk az előzetes megbeszélésekre, hogy a költözés napján minden a lehető leggyorsabban és leggördülékenyebben történjen.
 2. A Költözés napján: A megbeszélt időpontban pontosan megérkezünk a helyszínre, majd telefonon jelezzük, hogy készen állunk a költöztetés megkezdésére. Amennyiben lehetőség van rá, kérjük, hogy foglaljon nekünk előzetesen parkolóhelyet az épület mellett, ellenkező esetben mi gondoskodunk megfelelő parkolóról a közelben, hogy biztonságosan tudjunk rakodni.
 3. Az óra indul:Miután belépünk a lakásba, felmérjük a költöztetendő tárgyakat és bútorokat. Ha van különleges kérés, azt előzetesen megbeszéljük, különben a költöztetés szempontjából legideálisabb módszerrel kezdjük el a rakodást és a szállítást. Ekkor rögzítjük az időt is, és megkezdődik a költöztetés.
 4. Mehet a pakolás: Amennyiben valamilyen plusz szolgáltatást kért, csapatunk elvégzi azokat, például a dobozolást, a bútorok szétszerelését és biztonságos csomagolását. Ezután felpakoljuk a teherautót a lehető leghatékonyabban és legrövidebb idő alatt.
 5. Fuvarozás: A rakodás befejeztével a teherautó elindul a célállomásra, sofőrünk mindig figyelembe veszi a legrövidebb és leggyorsabb útvonalat, és odafigyel az aktuális forgalmi helyzetre és esetleges lezárásokra is.
 6. Kipakolás: Az érkezést követően elkezdjük a kipakolást. Mindig pontosan abba a helyiségbe helyezzük el a dobozokat és a bútorokat, ahova Ön kéri. Ha igényelt valamilyen plusz szolgáltatást, azt ilyenkor elvégzzük – például a bútorszerelést.
 7. Végső elszámolás: Miután minden a helyén van, lezárjuk az órát és elvégezzük a végső elszámolást. Önnek a költöztetés során nincs is más dolga, mint élvezni az új otthonát – mi biztosítjuk a gördülékeny és biztonságos költözést Pécsen vagy környékén.
Promove footer logo
Lépjen kapcsolatba velünk!

Telefonos ügyfélszolgálat

Hétfőtől szombatig 8-17 óra között