Szolgáltatások

Költöztetés Érd és környékén

Gördülékeny és gyors költöztetés Érden

Ha Érden vagy környékén tervezi a költözést, akkor a legjobb helyen jár! A Promove csapatávall azt valljuk, hogy a költözésnek nem kell stresszel és nehézségekkel járnia. Profi és megbízható költöztető csapatunk készséggel áll az Ön rendelkezésére, hogy mindenben segítse a költözés során, és levegye az összes terhet a válláról.

Célunk, hogy a költözés minden fázisát zökkenőmentesen bonyolítsuk le, és Önnek a lehető legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújtsuk. Garantáljuk, hogy a költöztetés Érden stresszmentes és gyors lesz – Ön hátradőlhet, míg mi minden részletről gondoskodunk!

Költséghatékony költöztetés óradíjas rendszerben

Szolgáltatásainkat átlátható, jól kiszámítható óradíjas rendszerben kínáljuk. Korrekt, kedvező árainkkal és költséghatékony megoldásainkkal biztosítjuk, hogy költözése ne csak gyors, de gazdaságos is legyen. Nem kell aggódnia a váratlan és rejtett költségek miatt, cégünkkel a költözés minden lépése előre tervezhető és kiszámítható.

Modern és jól karbantartott járműparkkal rendelkezünk

A sikeres költöztetés egyik alapfeltétele a megfelelő állapotú járműpark. Nálunk a járművek mindig kifogástalan állapotban vannak, mivel nagy figyelmet fordítunk a rendszeres karbantartásra. Biztos lehet benne, hogy az autóink tökéletes állapotban lesznek, és kiválóan teljesítenek a költözés során. Ez garancia arra, hogy az értékei és ingóságai teljes biztonságban érkezzenek meg a célállomásra.

Megbízható és profi csapattal dolgozunk

A gyors és hatékony költöztetés kulcsa a jól képzett és motivált csapat. Sofőrjeink és rakodóink erősek, profik, és segítőkészek, a pakolást szakértően és gyorsan végzik. A fuvarozás során a telefonos diszpécserszolgálatunk folyamatosan támogatja a sofőröket, figyelve az aktuális forgalmi helyzetet, így elkerüljük a forgalmi dugókat, útlezárásokat és egyéb akadályokat.

Kérjen egyedi árajánlatot az érdi költöztetéshez!

Tudjuk, hogy minden egyes költözés más és más, ezért nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az Ön igényeihez igazodó, személyre szabott árajánlatot készítsünk. Az egyedi árajánlat elkészítéséhez kérjük, adja meg a következő információkat számunkra:

 

 • a költözés pontos címe (honnan-hova tervez költözni)
 • a helyszín adottságai (pl. parkolási lehetőségek, emelet, van-e lift, szűk folyosó stb.)
 • a lakás mérete
 • a bútorok, háztartási gépek és egyéb ingóságok listája
 • a törékeny, nehéz tárgyak listája
 • a dobozok, zsákok és bőröndök becsült száma
 • kiegészítő szolgáltatás igénylése (dobozolás, lomtalanítás, bútorszállítás, bútorok szétés összeszerelése)

Hogyan zajlik a költöztetés Érd és környékén?

Velünk biztos lehet benne, hogy a költözés napján minden gördülékenyen és a tervek szerint zajlik majd. Ha bármilyen kérdése vagy kérése van, természetesen állunk rendelkezésére: csapatunk a nap folyamán mindenben segítségére lesz!

 

 1. A költözés előtt előzetesen telefonon egyeztetjük a költöztetés minden apró részletét, így biztos lehet benne, hogy minden menetrend szerint történik majd.
 2. A költöztetés napján költöztető munkatársaink a megbeszélt időpontban megérkeznek a helyszínre, és azonnal el is kezdik a munkát.
 3. A rakodó kollégák először felmérik a költöztetendő ingóságokat és a dobozokat, majd megtervezik a rakodás pontos menetét. Amennyiben speciális kérései vannak a pakolás kapcsán, ekkor még jelezheti kollégáinknak azokat.
 4. A dobozok és bútorok gyors és hatékony bepakolása után elindulunk a célállomás felé. A fuvar során mindig a legrövidebb utat választjuk, folyamatosan monitorozva a közlekedési viszonyokat és az aktuális forgalmi helyzetet.
 5. A szállítás után az új helyszínen az Ön által megjelölt helyiségekbe helyezzük a dobozokat és bútorokat.
 6. A munka végeztével elszámolunk: a fizetés az előzetesen megbeszélt óradíj alapján történik. Önnek csak azt az időt kell kifizetnie, amennyit a csapat ténylegesen ledolgozott – a megérkezéstől kezdve a kipakolásig bezáróan

Keressen minket bátran: megbízható költöztetés Érd területén!

Cégünk kiemelkedő profizmussal vállalja költöztetésének lebonyolítását Érden és környékén. Legyen szó kisebb lakásról, nagyobb családi házról vagy akár iroda költöztetésről, kiváló szakembereink minden részletre figyelnek, hogy Önnek ne legyen más dolga, mint élvezni az új otthona vagy irodája nyújtotta örömöket. A költöztetés Érden soha nem volt még ilyen könnyű és problémamentes, mint cégünk professzionális segítségével.

Ha Érden kívül is tervezi a költözést, örömmel vállaljuk a feladatot Budapesten és az egész ország területén is – kedvező és korrekt árakon. Forduljon hozzánk bizalommal, és tapasztalja meg a stresszmentes és profi költözés élményét!

Promove footer logo
Lépjen kapcsolatba velünk!

Telefonos ügyfélszolgálat

Hétfőtől szombatig 8-17 óra között