Szolgáltatások

Komplett költöztetés

Komplett költöztetés az ország egész területén

Komplett költöztetésre vágyik? Bízza ránk a teljes folyamatot, és élvezze a stresszmentes költözés élményét! A Promove csapata tapasztalt és megbízható segítséget biztosít a költöztetés minden fázisában, a tervezéstől kezdve egészen a kivitelezésig. Képzett rakodó munkatársaink garantálják bútorai és ingóságai sértetlen szállítását, így Önnek csupán új otthonára kell koncentrálnia!

Az ország egész területén vállaljuk a komplett költöztetést kedvező áron: Budapesten és vidéken egyaránt elérhetőek vagyunk. Legyen szó vidéki nagyvárosokról vagy kisebb településekről, rugalmas csapatunk és modern járműveink segítségével garantáljuk a hatékony, gyors és megbízható bútorszállítást és költöztetést.

Egy percig sem kell aggódnia a költözés miatt

Költöztetés során gyakran előfordul, hogy a feladatok nagy mennyisége és bonyolultsága fejtörést és stresszt okoz. Azonban velünk emiatt nem kell aggódnia, hiszen a komplett költöztetés során teljes körű szolgáltatást kínálunk és minden terhet leveszünk a válláról. Ez azt jelenti, hogy nemcsak az általános rakodást és szállítást vállaljuk, hanem külön kérés esetén akár a dobozolásban és csomagolásban is segítünk. Lehetőség van lomtalanítást is igényelni, ennek köszönhetően Önnek nem kell törődnie a régi holmik elszállításával. Emellett vállaljuk bútorok szét- és összeszerelését is, így Önnek csupán annyi a dolga, hogy átadja nekünk a költözés pontos részleteit és feladatait, és felügyeli a munkát.

Komplett költöztetés kedvező áron

Költöztető cégünk óradíjas rendszerben dolgozik, amely teljes mértékben átlátható és jól kiszámolható. Ez azt jelenti, hogy csak a ledolgozott munkaórákért kell fizetnie, így nincsenek rejtett költségek vagy kellemetlen meglepetések. A célunk mindig a gyors és hatékony költöztetés, amelyet megfizethető áron kínálunk ügyfeleinknek. Legyen szó bármilyen költöztetési igényről, mi rugalmasan alkalmazkodunk az Ön elképzeléseihez és igényeihez, hogy teljes elégedettséget nyújthassunk.

Miért válasszon minket komplett költöztetés esetén?

  • Teljes körű költöztetés: A rakodás, fuvarozás és kipakolás mellett extra szolgáltatások elvégzését is vállaljuk, így akár csomagolás, bútorszerelés és lomtalanítás is kérhető!
  • Tapasztalt csapat: Költöztető munkatársaink kiemelkedő szakértelemmel és tapasztalattal rendelkeznek, a legnehezebb feladatokat is gyorsan és hatékonyan elvégzik. Rakodó kollégáink a pakolás és a szállítás során is körültekintően és precízen dolgoznak.
  • Modern járműpark: A költözés során a jól karbantartott teherautóink biztosítják az ingóságok és bútorok megfelelő, biztonságos szállítását.
  • Rugalmasság: Igényeihez teljes mértékben igazodva, az ország egész területén, rövid határidővel és akár hétvégén is állunk rendelkezésére, és vállalunk költöztetést.
  • Pontos árajánlat: Előzetes felmérés alapján kalkuláljuk a pontos díjat, rejtett költségek nélkül dolgozunk.
  • Megbízhatóság: Garantáljuk a precíz és szakszerű munkavégzést az első perctől kezdve az utolsóig.

Kérjen árajánlatot komplett költöztetésre!

A költöztetés előtt cégünk személyre szabott és pontos árajánlatot készít Önnek, amennyiben elküldi nekünk a költözés legfontosabb részleteit. Az árajánlat elkészítéséhez az alábbiakra van szükségünk – minél részletesebben fogalmazza meg igényeit, annál pontosabb árajánlatot tudunk adni. Kérdés esetén, forduljon hozzánk bizalommal: vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben, vagy hívjon minket!

  • Költözés helyszíne: honnan, hova szeretne költözni. A pontos címek alapján könnyen felmérhetjük az utazási távolságot és megtervezhetjük az útvonalat is. Az esetleges helyszíni adottságokat is jelezze felünk, például lift hiánya, szűk folyosók, parkolási nehézségek.
  • Lakás mérete: hány négyzetméter a lakás. Az ingatlan mérete alapján a költöztetés hozzávetőleges időigényét tudjuk meghatározni előre.
  • Költöztetendő tárgyak: pontosan milyen bútorok, gépek, ingóságok, tárgyak szállítása történik. Írjon össze egy listába mindent alaposan – a nagyméretű, nehéz vagy törékeny tárgyakat külön emelje ki, hogy megfelelően felkészülhessünk a szállításukra.
  • Dobozok száma: ez jelzi, hogy körülbelül mennyi időt fog igénybe venni a pakolás a költöztető kollégák számára. Becsülje meg előre a dobozok, bőröndök, zsákok számát – érdemes inkább felülbecsülni a számukat.

Mire számíthat a komplett költöztetés során?

A komplett költöztetés előtt egy előzetes konzultáció keretében részletesen átbeszéljük a költöztetés minden lépését és felmerülő kérdését. Ez lehetőséget ad számunkra arra, hogy megismerjük az Ön igényeit és elvárásait, és pontosan meghatározzuk, milyen szolgáltatásokra van szüksége.

A költözés napján a csapat megérkezik a megbeszélt időpontban a helyszínre. A költöztető kollégák felmérik a lakást, majd rögzítik a munka kezdetének idejét. Ezt követően gondoskodnak az ingatlanban található tárgyak és dobozok biztonságos bepakolásáról a teherautóba. Amennyiben kiegészítő szolgáltatásként csomagolást, bútorszerelést vagy lomtalanítást is
igényelt, akkor azt is elvégzik a kollégáink.

Amint minden bekerült a teherautó rakterébe, kollégáink útnak is indulnak új otthonra felé. A fuvarozás során figyelembe vesszük az optimális útvonalat és az aktuális forgalmi helyzetet, hogy minél gyorsabban és hatékonyabban érkezzünk meg az úti célhoz.

A helyszínre való megérkezéskor a csapat tagjai kipakolják a dobozokat a megfelelő helyiségekbe, majd a költöztetés végén leállítják az órát. Összességében a komplett költöztetés folyamata rugalmas és professzionális szolgáltatást biztosít Ön számára – velünk a költözés minden perce stresszmentes és zökkenőmentes lesz.

Promove footer logo
Lépjen kapcsolatba velünk!

Telefonos ügyfélszolgálat

Hétfőtől szombatig 8-17 óra között