Szolgáltatások

Költöztetés Debrecenben

Gördülékeny költöztetés Debrecen és környékén

Ha költözést tervez Debrecen vagy környékén, ne keressen tovább! Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen gyors, profi és megbízható csapatunk a költöztetés minden részletére precíz és szakszerű módon odafigyel!

A Promove csapata folyamatosan az Ön igényeihez alkalmazkodik: legyen szó rövid költözési határidőkről, kiegészítő szolgáltatásokról vagy bármilyen egyedi kérésekről. Mindig fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek, ezért minden lépésben arra törekszünk, hogy maximálisan megfeleljünk az Ön elvárásainak és igényeinek.

Minden körülmény között garantáljuk a biztonságos és gördülékeny szállítást: velünk ingóságai és bútorai teljes biztonságban érkeznek meg a célállomásra, így Önnek nincs is más dolga, csak élvezni új otthonát!

Óradíj alapú elszámolással dolgozunk

A költöztetés Debrecenben jól kiszámítható, korrekt óradíjas rendszerben zajlik, ami biztosítja, hogy mindenki számára világos és egyértelmű legyen, hogyan alakulnak pontosan az árak a költöztetés során. Rejtett költségek nélkül, teljesen átlátható és kedvező árajánlatot kap tőlünk, melyben már benne foglaltatik az üzemanyagköltség és az esetleges autópálya használati díj is.

Célunk, hogy gyors és hatékony költöztetést biztosítsunk minden ügyfelünk számára – erre kiváló csapatunk minden erőfeszítésével törekszik. A Debrecenben zajló költöztetés során a precíz tervezéstől a hatékony kivitelezésig minden lépést gondosan megtervezünk és végrehajtunk, hogy Önnek minél kevesebb stresszel járjon az egész folyamat. Legyen szó kisebb
vagy nagyobb költözésről, mi garantáljuk, hogy minden a lehető legsimábban és leggyorsabban fog menni.

Megbízható csapatunk gondoskodik a költöztetés
Debrecenben

Professzionális költöztető csapatunk kiemelkedő szakértelme és tapasztalata garancia arra, hogy a költözés zökkenőmentesen történjen. A költöztető kollégáink kiváló fizikai erővel rendelkeznek, így minden helyzetben felkészülten állnak a rakodási feladatok elé, és azokat gyorsan, a legrövidebb idő alatt és hatékonyan hajtják végre.

Modern és jól karbantartott autóparkunk segítségével Ön biztos lehet abban, hogy a lakossági költöztetés során az ingóságai és bútorai a legnagyobb biztonságban érkeznek meg új otthonába. Megbízható sofőrjeink mindig figyelnek az aktuális forgalmi helyzetre, az esetleges útlezárásokra és minden esetben a lehető leggyorsabb és legrövidebb útvonalat keresik a
fuvarozás során.

Külön kérésre biztosítunk akár költöztető dobozokat is, költöztető kollégáink készséggel segítenek a bútorok gyors és hatékony szét- és összeszerelésében, illetve a csomagolásban.

Tudnivalók az árajánlatkéréshez

Kérjen árajánlatot költöztetésre Debrecenben és környékén! Küldje el nekünk az alábbi fontos információkat és mi személyre szabott ajánlattal állunk rendelkezésére, hogy a költözés gördülékenyen és stresszmentesen menjen. Minden esetben arra törekszünk, hogy Ön a legjobb és legkedvezőbb ajánlatot kapja meg tőlünk!

 

 • Költöztetés helyszíne: Fontos megjelölni, hogy pontosan honnan, hová történik a költöztetés, mivel ez alapján tudjuk felmérni az utazási távolságot és az útvonalakat.
 • Lakás mérete: Határozza meg előre a lakás méretét, mivel ez előrevetíti a költöztetés nagyságát és időigényét.
 • Költöztetendő bútorok és gépek: Szedje listába a költöztetendő bútorokat és háztartási gépeket, különösfigyelmet fordítva az egyedi, nehéz vagy nagy méretű darabokra (pl. zongora, nagy tévé stb.), mivel ezek hatással vannak a bútorszállításra (pl. mekkora teherautóra van szükség, hány költöztető kollégát kell küldenünk).
 • A törékeny tárgyak:A törékeny tárgyak kapcsán készítsen egy külön listát, írja bele a tárgyak konkrét típusát és méretét, hogy megfelelő módon felkészülhessünk az ingóságok biztonságos szállítására.
 • Dobozok száma: Becsülje meg előre a dobozok, a bőröndök és az esetleges zsákok konkrét számát, ugyanis ez jelzi számunkra, hogy időben körülbelül mennyit kell majd dolgoznia a költöztető csapatnak. Azt javasoljuk, hogy inkább érdemes felülbecsülni a szükséges dobozok számát.
 • Helyszín adottságai: Mindenképp írja meg nekünk a helyszíni sajátosságokat, ilyen például a korlátozott parkolási lehetőség, a lift hiánya vagy a szűk folyosók, mivel ezek hatással lehetnek a költöztetés időtartamára és ezáltal a költségeire.
 • Kiegészítő szolgáltatások: Cégünk különböző plusz szolgáltatásokat is kínál a költöztetés mellé, például dobozolás, lomtalanítás vagy bútorszerelés. Érdeklődjön kollégáinknál a részletekről!

Miként zajlik a költöztetés Debrecenben és környékén?

 • Előzetes konzultáció: A sikeres megrendelést követően kollégánk a pontos részletekkel kapcsolatban felkeresi Önt. Az előzetes egyeztetésekre nagy figyelmet fordítunk, így a költözés napján minden gyorsan és gördülékenyen történhet.
 • Költözés előtt: Költöztető kollégáink a megbeszélt időpontban megérkeznek a helyszínre, amiről telefonon értesítik is Önt. A parkolás sok esetben kritikus pont a költöztetés esetén, ezért kérjük, amennyiben lehetősége van rá, foglaljon nekünk
  előzetesen parkolóhelyet az épület közelében. Ha ez nem lehetséges, munkatársaink gondoskodnak a parkolásról a közelben.
 • Kezdődhet a munka: A lakásban csapatunk alaposan felméri a költöztetésre váró ingóságokat és bútorokat, és eltervezi a rakodás pontos menetét. Amennyiben van valamilyen speciális kérése a bútorszállítás és a rakodás kapcsán, azt mindenképp jelezze a költöztető munkatársainknak! Ezt követően rögzítjük az időt és megkezdődik a
  költöztetés folyamata.
 • Pakolás és fuvarozás:Az ingóságokat a lehető leghatékonyabban és legrövidebb idő alatt felpakoljuk a teherautóba. Amint minden bepakolásra került, a teherautó elindul a célállomás felé. Sofőrjeink mindig a leggyorsabb útvonalat keresik a fuvarozás során, épp ezért kiemeltfigyelmet szentelnek az aktuális forgalmi helyzetnek.
 • Kipakolás: A helyszínre való megérkezést követően kipakoljuk a bútorokat és a dobozokat, pontosan abba a helyiségbe teszünk mindent, ahova Ön kéri! Amennyiben igényelt bútorszerelést, akkor azt is elvégezzük.
 • Lezárjuk az órát: Amint minden a helyére került új otthonában, lezárjuk az órát és megkezdjük a végső elszámolást a ledolgozott órák alapján.
Promove footer logo
Lépjen kapcsolatba velünk!

Telefonos ügyfélszolgálat

Hétfőtől szombatig 8-17 óra között