Szolgáltatások

Költöztetés árak Budapesten

Profi és megbízható költöztetés Budapesten

Budapesten profi, megbízható és minőségi költöztetésre van szüksége? Tekintse meg szolgáltatásainkat, ahol korrekt és megfizethető árakon biztosítjuk Önnek a legmagasabb szintű költöztetést. Az óradíjas rendszerünk révén átláthatóak és transzparensek az áraink, egyáltalán nincsenek rejtett költségek és egyéb, fix kiadások. A Promove kiemelkedő szakmai
tapasztalattal és profi csapattal áll az Ön rendelkezésére – velünk költözése garantáltan gördülékenyen és hatékonyan zajlik majd!

Korrekt és megfizethető költöztetés árak Budapesten

Óradíj alapú szolgáltatás: A költöztetés árak Budapesten minden esetben óradíj alapúak nálunk – a Promove árai már 7500 Ft/óra díjtól elérhetőek. Az olcsó költöztetés nem az alacsonyabb óradíjaktól függ, hanem a költöztető csapat gyorsaságától! Mi arra törekszünk, hogy mindig a legrövidebb idő alatt végezzük el a szállítást, épp ezért amennyiben szükséges további
rakodókat küldünk a helyszínre!

Előzetes egyeztetés: Mielőtt elkezdenénk a költözést, részletesen egyeztetünk Önnel, hogy minden részlet alaposan tisztázva legyen. Ez magában foglalja az átadandó tárgyak listáját, a konkrét szállítási időpontokat és egyéb fontos információkat.

Professzionális csapattal dolgozunk: Tapasztalt, jó erőben lévő és szakképzett csapatunk garantálja a hatékony és gyors munkát. Nagyméretű bútorok, használati tárgyak – nincs olyan feladat, amit ne tudnánk megoldani.

Mindent a helyére teszünk: A költöztetett tárgyakat pontosan azokba a helyiségekbe rakjuk le, ahova Ön kéri. Ezáltal minimalizáljuk az Ön terheit és időráfordítását a rendszerezés során – költözés után a pakolás sokkal átláthatóbb és egyszerűbb lesz új otthonában

 

Az ország területén belül bárhová elmegyünk: Az emeletes házak és a budapesti belváros forgalmas utcái sem okoznak problémát csapatunk számára. Az aktuális úthelyzetet, lezárásokat, forgalomelterelését mindig figyelembe vesszük, hogy a lehető leghatékonyabban és leggyorsabban szállíthassuk az ingóságokat.

Mire lesz szüksége az árajánlatkéréshez?

A költöztetési árajánlat kérésekor az alábbi információkat érdemes feltüntetni, így pontos és részletes ajánlatot tudunk Önnek készíteni – konkrét árakkal, tervezettel és rejtett díjak nélkül fogja látni, hogy mennyibe is kerül a költöztetés Budapesten.

 

  • Adja meg a lakás méretét: Az ingatlan mérete az elsődleges tényező, amely alapján kalkulálható a költöztetés mérete.
  • Tüntesse fel a helyszíni sajátosságokat: Írja meg a teherautó számára a parkolási lehetőségeket a lakás környékén, hányadik emeleten van a lakás, van-e lift és milyenek a lakás megközelítésének körülményei (pl. hosszú, szűk folyosók, lépcsőházak adottságai).
  • Becsülje meg előre a szükséges dobozok, bőröndök és zsákok számát és méretét: Ez alapján tudni fogjuk, hogy körülbelül mennyi időt vesz igénybe a rakodás a költöztető csapat számára.
  • Készítsen részletes listát a szállítandó tárgyakról: Ezzel pontosan felmérhető, mennyi idő és munka, illetve hány költöztető munkatárs (1 fő, 2 fő vagy akár több rakodó) szükséges a teljes költöztetéshez.
  • Vegye sorra az egyedi bútorokat és gépeket: Ha nagyméretű vagy különleges bútorai, háztartási gépei vannak, azt előzetesen jelezze, hogy felkészülhessünk azok biztonságos szállítására. Minden esetben írja össze a tárgyak méretét, hiszen nem mindegy, hogy egy kicsi fotelt vagy egy nagy kanapét kell szállítani, így tudjuk kiválasztani a megfelelő
    teherautót a költözéshez.
  • Jelezze, ha törékeny tárgyakat szeretne költöztetni: A törékeny holmik mindig külön intézkedést igényelnek, amire fel kell készülnünk, épp ezért pontosan tudnunk kell róluk, így tudjuk garantálni, hogy minden épségben érkezzen meg új otthonába.
  • Érdeklődjön a plusz szolgáltatásainkról: A költöztetés mellett számos egyéb praktikus szolgáltatás is elérhető nálunk. Az árajánlatkéréskor érdeklődhet az alábbiakról is: költöztetés dobozolással, lomtalanítás vagy a csomagolóanyagok biztosítása.

Villám-árajánlat: gyors és pontos kalkuláció pillanatok alatt

Ha időt takarítana meg és minél hamarabb tudni szeretné a pontos költöztetés árakat Budapesten, kérjen villám-árajánlatot tőlünk! Mindössze fél perc alatt kitölthető és rövid időn belül kap egy ajánlatot tőlünk.

Promove footer logo
Lépjen kapcsolatba velünk!

Telefonos ügyfélszolgálat

Hétfőtől szombatig 8-17 óra között