Szolgáltatások

Tehertaxi

Professzionális megoldások a Promove csapatával

Költöztető cégünk már évek óta jelen van a szállítmányozási szektorban, büszkén kínálja szolgáltatásait mindazoknak, akiknek gyors és hatékony megoldásra van szükségük ingóságok szállításában. Tapasztalatunk és elkötelezettségünk révén célunk, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb színvonalú szállítási megoldásokat nyújtsuk, legyen szó akár belföldi, akár nemzetközi fuvarozásról. A Promove csapata minden egyes költöztetést és fuvart személyre szabottan kezel!

Mi is az a tehertaxi szolgáltatás?

A tehertaxi szolgáltatásunk során kizárólag autó és profi sofőr áll rendelkezésére, aki rugalmasan alkalmazkodik az Ön igényeihez. A sofőr segítséget nyújt a platón történő pakolásban, illetve a le- és felpakolásban, azonban minden más feladat az Ön kezében van. Tapasztalt kollégáink a pakolás során kellő segítséget nyújtanak, hogy minden a lehető
legbiztonságosabban kerüljön be a teherautóba. Így garantáljuk, hogy ingóságai a szállítás során teljes biztonságban érkezzenek meg a célállomásra.

A tehertaxi Budapest területén és országosan is elérhető, így bárhol is tartózkodik, számíthat rá, hogy gyorsan és hatékonyan eljuttatjuk ingóságait a kívánt célállomásra. Budapesten belül kiterjedt hálózatunk révén gyors és rugalmas megoldásokat kínálunk a helyi szállítási igényekre, miközben országosan is biztosítjuk a megbízható és precíz szállítást. Legyen szó akár egy
kisebb városi fuvarról vagy egy hosszabb távolságot áthidaló országos szállításról, a Promove csapata mindig rendelkezésre áll!

Miért érdemes minket választania?

  • Profi és megbízható sofőrök: Csapatunk tapasztalt és precíz sofőrökből áll, akik mindent megtesznek azért, hogy fuvarjaik zökkenőmentesen és biztonságosan történjenek.
  • Korrekt óradíjas elszámolás: Nálunk mindenki pontosan azt a szolgáltatást kapja, amit megrendelt, és csak azért fizet, amit valóban igénybe vesz. Nincsenek rejtett költségek és meglepetések, az óradíjas elszámolásuk által pontosan tudni fogja, hogy mennyibe kerül a tehertaxi szolgáltatás – korrekt és kedvező árak várnak Önre.
  • Modern járműpark: Teherautóink mindig kiváló műszaki állapotban vannak, így biztosítjuk az ingóságainak biztonságos és problémamentes szállítását. Bármilyen méretű vagy formájú árut is kelljen szállítani, mi rugalmasan alkalmazkodunk az igényeihez, mindig a megfelelő méretű teherautót küldjük Önnek házhoz!
  • Biztonságos szállítás: Tehertaxis sofőrjeink komoly tapasztalattal rendelkeznek fuvarozás területén, épp ezért minden alkalommal maximális biztonságban tudhatja ingóságait tehertaxijainkban.
  • Kiegészítő szolgáltatások: A tehertaxi szolgáltatásunk mellett cégünk költöztetéssel is foglalkozik. Igény esetén országos és nemzetközi szinten is van lehetőség komplett költöztetésre vagy bútorszállításra, illetve kérés esetén segítünk például a dobozolásban, bútorszerelésben és a lomtalanításban is – mindezt kedvező áron, komoly szakértelemmel végezzük.

Milyen esetben jöhet jól a tehertaxi a költöztetésen túl?

A tehertaxi szolgáltatásunk ideális választás lehet elektromos hulladékok, például régi elektronikai eszközök vagy kisebb háztartási gépek szállításához. Ha raktárból lakásba kell átrakni nagyobb mennyiségű tárgyat vagy esetleg berendezést, sofőrünk segítségével könnyedén megoldhatja ezt a feladatot. Amennyiben új bútorokat vásárol, és szállításuk problémát jelent, mi vállaljuk azok biztonságos eljuttatását az Ön otthonába. Emellett akár személyes holmik szállítására is kérheti szolgáltatásunkat, legyen az akár ruházat, sportfelszerelés vagy egyéb kisebb tárgyak. A Promove csapata minden esetben rugalmasan alkalmazkodik az Ön igényeihez, hogy mindig megfelelő megoldást tudjunk nyújtani a szállítási feladataira.

Kérjen árajánlatot tehertaxira!

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen árajánlatot cégünktől! Az egyedi árajánlathoz adja meg a pontos részleteket a szállítással kapcsolatban, beleértve a kiinduló és célpont címét, a helyszíni adottságokat és a parkolási lehetőségeket, valamint a szállítandó dobozok, bútorok vagy egyéb ingóságok pontos számát. Ezen információk alapján személyre szabott árajánlatot készítünk Önnek.

Ha bármilyen kérdése van szolgáltatásaink kapcsán, keressen minket bizalommal! A Promove csapatával azért dolgozunk, hogy teljes körű megoldásokat nyújtsunk a szállítási igényeihez. Bízunk benne, hogy a tehertaxi szolgáltatásunkkal elégedett lesz, mi minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy Önnek a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsuk.

Promove footer logo
Lépjen kapcsolatba velünk!

Telefonos ügyfélszolgálat

Hétfőtől szombatig 8-17 óra között