Szolgáltatások

Országos költöztetés

Gyors és megbízható költöztetés országosan

Akárhol is tervezi költözését az országban, a Promove készen áll, hogy segítsen Önnek az ország egész területén. Profi csapatunk gyors és hatékony szolgáltatást nyújt, hogy a költözés minden lépése zökkenőmentesen és precízen történjen. Rugalmasan alkalmazkodunk az Ön igényeihez, és a célunk minden esetben az Ön teljes elégedettsége. Bízza ránk költözésének megszervezését, hogy Önnek csak az új otthonába való örömteli pillanatokra kelljen összpontosítania!

Óradíjas elszámolással dolgozunk az országos költöztetés
során is

Az országos költöztetés során egy átlátható, óradíjas rendszer alapján kalkulálunk. Ebben a korrekt árazási modellben minden munkafolyamatot pontosan dokumentálunk, így Ön végig tisztában lesz a költségekkel. Nálunk nincsenek rejtett költségek: az árajánlat már tartalmazza a tervezett üzemanyagköltségeket és az esetleges autópályadíjakat is, így biztos lehet benne, hogy nem érik meglepetések.

A költöztetés során kiemelt figyelmet fordítunk a gyorsaságra és hatékonyságra, mindamelett, hogy teljes mértékben minőségi szolgáltatást nyújtunk Önnek. A Promove csapata profi szervezéssel és erős fizikai felkészültséggel rendelkezik, így még a legnehezebb feladatokat is rövid idő alatt, zökkenőmentesen és kedvező áron tudja elvégezni.

Miért válasszon minket országos költöztetéshez?

 • Profi és megbízható csapat: Költöztető kollégáink jelentős szakértelemmel és fizikai erővel rendelkeznek, miközben teljes mértékben elkötelezettek amellett, hogy az Ön ingóságait a legnagyobb biztonságban, teljesen sértetlenül szállítsák új otthonába.
 • Kedvező elszámolás: Árainkat óradíjas rendszerben számoljuk, épp emiatt szolgáltatásaink során nincsenek rejtett költségek és váratlan meglepetések. Ez azt jelenti, hogy minden egyes költség átlátható és előre megtervezhető, így teljes nyugalommal bízhatja ránk a költözését.
 • Modern járműpark: Költöztető cégünk jól karbantartott teherautói biztosítják az ingóságok biztonságos szállítását az ország bármely részére. Mindezek mellett sofőreink kiemelt figyelemmel választják meg az optimális útvonalakat a költöztetés során, figyelnek a közlekedési viszonyokra, hogy a lehető legrövidebb idő alatt érkezhessenek meg az úti célhoz. Ezáltal garantáljuk, hogy költözése gördülékenyen és hatékonyan zajlik majd, bárhova is költözzön az országban.
 • Árajánlatkérés: Pontos és személyre szabott árajánlatot kérhet tőlünk, így pontosan tudni fogja, hogy mire számíthat költözése során.
 • Kiegészítő szolgáltatások: A Promove csapata széleskörű segítséget nyújt a költöztetéskor. Számíthat ránk akár csomagolás, dobozolás, bútorszerelés és lomtalanítás során is. Minden részletre odafigyelünk, hogy költözése gördülékenyen és problémamentesen zajlódjon.

Hogyan zajlik az országos költöztetés?

 1. Konzultáció: A költöztetés előtt első lépésként telefonon vagy személyesen egyeztetünk Önnel, hogy pontosan megismerjük igényeit és elvárásait. A konzultáció során kedves kollégáink felmérik a költöztetés pontos részleteit és minden kérdéses pontot átbeszélnek Önnel, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk Önnek. Ekkor előzetesen egyedi árajánlatot is adunk az országos költöztetésre.
 2. Felkészülés: A költözés napján csapatunk megérkezik a megbeszélt időpontban, és felméri az aktuális helyzetet. Ezt követően rögzíti a pontos időt az óradíjas elszámolás miatt, majd indulhat is a költöztetés. Fontos, hogy ha bármilyen speciális kérése van a bútorszállítás és a pakolás kapcsán, azt mindenképp jelezze még ekkor költöztető kollégáinknak!
 3. Rakodás és fuvarozás: Gyorsan és hatékonyan bepakoljuk az ingóságokat a teherautóba, majd útnak indulunk a célállomás felé. A szállítás során a sofőr természetesen az útvonal megtervezésekor mindig figyelembe veszi az aktuális
  útviszonyokat és lehetőségeket.
 4. Kipakolás: Megérkezés után minden bútor és doboz a megfelelő helyiségekbe kerül az új lakásban. Kollégáink gondoskodnak arról, hogy a kipakolás is gördülékenyen és precízen történjen, így Önnek csak az új otthonába való beilleszkedésre kell összpontosítania.
 5. Elszámolás: A költöztetés befejezésekor lezárjuk az órát, és az elvégzett munka alapján elszámolunk Önnel.

Fontos információk az árajánlatkéréshez

Kérjük, hogy az árajánlatkérés során részletesen adja meg költözésének minden fontos részletét, hogy pontos és személyre szabott árajánlatot tudjunk adni Önnek.


 1. Költözés helyszíne: Pontosítsa, honnan és hová tervez költözni. Részletesen adja meg a költöztetés helyszínének adottságait (pl. nincs lift, szűk folyosók vannak, parkolási lehetőségek/nehézségek stb.).
 2. Ingóságok mérete és típusa: Sorolja fel a költöztetendő bútorok és gépek listáját, valamint jelölje meg a különleges igényeket (pl. törékeny, nehéz vagy nagy tárgyak).
 3. Dobozok száma: Becsülje meg a szükséges dobozok, táskák, zsákok számát, hogy tudjuk körülbelül mekkora teherautóra lesz szükség az ingóságok szállításához.
 4. Kiegészítő szolgáltatások: Ha szüksége van dobozolásra, lomtalanításra vagy bútorszerelésre, kérjük, jelezze ezt előzetesen.

Ha bármilyen kérdése merül fel, vegye fel velünk a kapcsolatot! A Promove csapata mindenben segíteni fog Önnek, hogy a költözése gördülékenyen és zökkenőmentesen történjen! Kérjen árajánlatot és bízza ránk az országos költöztetést!
Promove footer logo
Lépjen kapcsolatba velünk!

Telefonos ügyfélszolgálat

Hétfőtől szombatig 8-17 óra között