Szolgáltatások

Költöztetés Gödöllőn és környékén

Gyors és megbízható költöztetés Gödöllőn

A Promove költöztető cégnél elsődleges célunk, hogy a költözés stresszmentes és zökkenőmentes legyen. Gödöllői ügyfeleink számára gyors és megbízható szolgáltatásokat kínálunk, így a költözés élmény, nem pedig teher lesz.

Szakértő csapattal dolgozunk: Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött pontosan tudjuk, hogyan tegyük a költözést gördülékennyé és stresszmentessé. Az évek során szerzett tudásunk és gyakorlatunk garantálja, hogy minden helyzetben megtaláljuk a legjobb megoldást. Büszkék vagyunk rá, hogy szakértelmünkkel és megbízhatóságunkkal számos ügyfél elégedettségét vívtuk ki.

Csapatunk az Ön időbeosztásához igazodik: Cégünk akár rövid határidőkkel is dolgozik, így akár utolsó pillanatban is kereshet minket – hétköznap és hétvégén is állunk rendelkezésére! Kiegészítő szolgáltatásainkkal igyekszünk minden egyedi igényt kielégíteni – például vállaljuk a dobozolásban, a lomtalanításban vagy a bútorszerelésben való segítséget is.

Maximális ügyfél-elégedettség a célunk: A költöztetés során mindig az Ön elégedettsége a legfontosabb számunkra, épp ezért megbízható, hozzáértő és profi rakodó csapattal dolgozunk, akik gondoskodnak arról, hogy minden ingósága sértetlenül érkezzen meg az új helyére. Mindezt pedig a jól karbantartott és modern autóparkunk biztosítja.

Óradíj alapú elszámolásra számíthat

Korrekt és átlátható áron dolgozunk: A Promove szolgáltatásai esetében óradíj alapú elszámolást alkalmazunk, ami lehetővé teszi az Ön számára, hogy pontosan kalkuláljon a költöztetéssel. Nincsenek rejtett költségek, csak korrekt, jól kiszámítható árak. Az óradíj tartalmazza az üzemanyagköltséget és az autópálya használati díjat is, így Önnek nem kell

külön ezekkel foglalkoznia.

Kérjen személyre szabott árajánlatot tőlünk!

Minden költöztetés egyedi, ezért személyre szabott árajánlatot készítünk az Ön igényei alapján. Az árajánlat elkészítéséhez kérjük, adja meg a következő információkat:

 

 

 •  A költöztetés pontos helyszíne (honnan-hova tervez költözni)
 • A lakás mérete
 • A szállítandó bútorok és háztartási gépek listája
 • Törékeny és nehéz tárgyak listája
 • A dobozok becsült száma
 • A helyszínek adottságai (parkolási lehetőségek, lift, szűk folyosók stb.)
 • Kiegészítő szolgáltatások (csomagolást, lomtalanítást, illetve bútorok szét- és összeszerelését is igényelheti)

Ezen információk birtokában pontos és részletes árajánlatot tudunk készíteni, amely teljes

mértékben az Ön igényeihez igazodik.

Mire számíthat a költözés napján?

A költözés napján minden a tervek szerint fog zajlani. Kollégáink pontosan megérkeznek a megbeszélt időpontban, és hatékonyan kezdik meg a munkát. Önnek nincs más dolga, mint hátradőlni és élvezni a zökkenőmentes költöztetés folyamatát, hiszen mi minden részletre figyelünk. Amennyiben bármilyen kérdése vagy kérése lenne, csapatunk készséggel áll rendelkezésére a nap folyamán.

 

 1. Előzetes konzultáció: A költözés előtt telefonon egyeztetünk minden részletet, hogy mindenki tisztában legyen a feladatokkal és a menetrenddel.
 2. Pontos érkezés: Kollégáink pontosan megérkeznek a megbeszélt időpontban, hogy időben elkezdhessük a munkát.
 3. Felmérés és tervezés: A költöztetés előtt alaposan felmérjük a szállítandó tárgyakat és ingóságokat, majd megtervezzük a rakodás pontos menetét. Ekkor még az esetleges speciális kéréseket és igényeket külön jelezheti munkatársaink számára.
 4. Pakolás és fuvarozás: Gyorsan és hatékonyan pakoljuk be a tárgyakat a költöztetőautóba. A fuvar során a legrövidebb úton, a közlekedési viszonyokat és a forgalmi helyzetet folyamatosan monitorozva jutunk el A-ból B-be.
 5. Kipakolás: Az új helyszínen az Ön által kért megfelelő helyiségbe helyezzük a dobozokat és bútorokat, így Önnek már csak a helyére kell tenni azokat.
 6. Elszámolás: A munka végeztével korrekt elszámolást készítünk, amely az előzetesen megbeszélt óradíj alapján történik.

Keressen minket: profi költöztetés Gödöllő területén!

A Promove csapata mindent megtesz annak érdekében, hogy a költöztetés Gödöllőn és környékén gyors, biztonságos és zökkenőmentes legyen. Kérjen árajánlatot még ma vagy hívjon minket, és tapasztalja meg a profi költöztetés előnyeit! 

 

Legyen szó lakás- vagy irodaköltöztetésről, mi minden részletre odafigyelünk. Bízza ránk a költöztetés terheit, hogy Ön nyugodtan koncentrálhasson az új kezdetekre. 

 

Szolgáltatásaink nemcsak Gödöllőre és környékére korlátozódnak, hanem az ország egész területén, valamint Budapesten is elérhetőek. Bárhol is legyen szüksége költöztetésre, számíthat ránk: mi gyorsan és megbízhatóan végezzük el a feladatot.

Promove footer logo
Lépjen kapcsolatba velünk!

Telefonos ügyfélszolgálat

Hétfőtől szombatig 8-17 óra között