Költözés tippek: 7 fontos dolog, amit érdemes megfogadni!

A költözés egy izgalmas dolog, de egyben stresszes folyamat is, azonban a költözés tippek segíthetnek könnyebbé és egyszerűbbé tenni ezt a műveletet.

Mivel a legtöbb ember csak ritkán költözik, ezért csak önmagára hagyatkozhat, azonban blogukban igyekszünk segítséget nyújtani, így tervezhetővé és kiszámíthatóvá fog válni az először kaotikusnak tűnő eljárás. Ha ezt a 10 tippet megfogadja, akkor a költözés is gördülékenyen fog menni!

  1. Lássuk tehát az elsőt a költözés tippek közül!

Az előzetes tervezéssel nagyon sok fáradságos procedúrától menti meg saját magát. Ebbe tartozik bele az is, hogy írjon össze minden olyan tárgyat, bútort, háztartási eszközt, nagygépet, műszaki berendezést, ami költözni fog. Ez a költöztető cég árajánlatához is szükséges, valamint ezáltal Ön is képben lesz arról, hogy mennyi holmival rendelkezik. Blogjainkban számos tanáccsal szolgálunk, érdemes beleolvasni!

  1. Válasszon profi költöztető céget!

Bizony nem minden költöztető cég nyújt olyan szolgáltatást, ami problémamentes, gyors és hatékony. Mi azonban egy egész teherautó-flottával rendelkezünk, a call centerünk biztosítja a gördülékeny munkát, a csapatunkban pedig több ex-élsportoló is dolgozik. Filozófiánk, hogy minőségi szolgáltatást nyújtsunk megfizethető áron akár belföldi, akár nemzetközi, akár irodaköltöztetésről van szó. Ha bennünket választ, akkor biztos lehet benne, hogy levesszük a terhet a válláról!

  1. A felesleges dolgokat ne vigye magával!

Nem csupán a költözés költségét csökkentheti le azzal, hogy a már nem használt bútorokat, használati tárgyakat, ruhákat, használhatatlan dolgokat kiselejtezi, de az új lakást sem fogja ezekkel terhelni. Napjainkban igen népszerű a minimalista életmód, mely a tárgyak gyűjtögetése helyett az élményeket és a közös programokat helyezi előtérbe, és minden olyan tárgyat eltüntet a lakásból, mely már nem okoz örömöt vagy nincs gyakorlati haszna. Ezeket a dolgokat ajándékozza el, tegye fel egy online piactérre, vagy kérjen lomtalanítási szolgáltatást. A lomtalanítás nálunk is elérhető, nyugodtan keressen bennünket, ha szüksége van rá.

  1. Dobozoljon okosan!

Kizárólag erős, strapabíró és zárható dobozokat használjon, ezeket egyenletes súlyúra kell pakolni. Minden dobozra írja rá, hogy mi van benne és azt, hogy melyik helyiségbe kerüljön, ezáltal a kipakolás is gyorsan fog menni. Ha nincs ideje vagy kedve csomagolni, akkor nyugodtan kérjen tőlünk csomagolási szolgáltatást, melyet egy korábbi blogban mutattunk be részletesen.

  1. Az alapvető dolgokat tegye külön dobozba

Mivel az első napokban nem biztos, hogy ki fog tudni pakolni, ezért készítsen úgynevezett túlélő csomagot. Ebbe kerüljenek bele a legfontosabb használati tárgyak, például a fogkefe, arckrém, kisolló, néhány tiszta ruha és az, amit még fontosnak tart.

  1. Nyugodtan kérjen segítséget!

Kérjen segítséget a barátoktól, ismerősöktől, családtagoktól, ne vállaljon mindent egyedül. Higgye el, szívesen fognak segíteni, ráadásul remek beszélgetések is kialakulhatnak közben. Ha pedig profi segítséget szeretne, akkor itt vagyunk mi, hiszen a dobozolásban, lomtalanításban, szekrény szét- és összeszerelésben is segítségére leszünk, ha szeretné.

  1. Pihenjen, amikor csak tud!

Bizony, ez is nagyon fontos, hiszen nem merülhet ki ennyiben a folyamatban. Arra is figyeljen, hogy ne hagyjon ki étkezést és igyekezzen relaxálni, kikapcsolódni, amikor csak lehet.
Ezek a költözés tippek segítenek abban, hogy legyőzze ezt a kihívást és élvezetes, stresszmentes legyen az új lakásba költözés. Ha költözés vár Önre, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, és indulhat az együttműködés!

Megosztás:

Kapcsolódó bejegyzések

Költözést segítő tanácsok: a stresszmentes költöztetés 6 lépése

Amikor betoppan az ember életébe egy költözés, akkor nehéz ezt nyugodtan és feszültségmentesen kezelni, ilyenkor jól jönnek a költözést segítő tanácsok. Ha odafigyelünk néhány fontos lépésre, akkor ez a művelet gördülékennyé és stresszmentessé válhat, ehhez pedig blogunkban 10 praktikus tippel járulunk hozzá.

Hogyan lesz élmény és nem pedig teher a kis költöztetés?

A kis költöztetés első pillanatban tűnhet úgy, hogy nem ró nagy terhet a megrendelőre, azonban amint elkezdi összepakolni a költöztetendő holmikat, gyakran máris elvész a részletekben, és pillanatok alatt kialakulhat a pánikhangulat.