Válasszon bennünket – profi költöztetés Budapestről vidékre

A költözés mindig nagy változást hoz az ember életébe még abban az esetben is, amikor városon belül változik meg lakóhelyünk. Új szomszédok, új környék, új közösség és nem utolsósorban egy másik lakás, amit meg kell szoknunk. Még nagyobb azonban a változás akkor, ha városok között történik a költözés, főként, amikor a költöztetés Budapestről vidékre történik.

A költözés mindig nagy változást hoz az ember életébe még abban az esetben is, amikor városon belül változik meg lakóhelyünk. Új szomszédok, új környék, új közösség és nem utolsósorban egy másik lakás, amit meg kell szoknunk. Még nagyobb azonban a változás akkor, ha városok között történik a költözés, főként, amikor a költöztetés Budapestről vidékre történik.

A költöztetés Budapestről vidékre nagy izgalommal és feszültséggel járhat, és ha sok a holmink, akkor ezt egy még nagyobb procedúrának élhetjük meg. Azonban, ha bennünket bíz meg ezzel a feladattal, akkor a terhek nagy részét le fogjuk venni a válláról! Blogunkban bemutatjuk, hogy hogyan történik mindez és biztosítjuk arról, hogy a költözése nálunk a legjobb kezekben van!

Az előkészületek

Ha még nincs nagy gyakorlata a költözésben, akkor reménytelenül tekinthet végig a lakása bútorain, a könyvein, a ruháin, a konyha berendezésén és műszaki cikkeke, aminek rövidesen egy másik helyen kell lennie, ráadásul több tíz vagy több száz kilométerrel távolabb. Valószínűleg nem tudja, hogy hol kezdjen neki, és elkeserítően kilátástalannak látja a helyzetet.

Jó barátok adnak tanácsokat a csomagolást illetően, amelyek általában egymásnak is ellentmondanak. Biztatnak a sarki üzlet banánosdobozainak bespájzolására vagy kukászsákok tömkelegének megvásárlására, és rossz esetben már fel is ültél ezeknek a tanácsoknak.

Azonban van egy jó hírünk! Ha felveszi velünk a kapcsolatot, akkor igazi és jól működő szisztéma szerint fog történni a költözése, és egyetlen használati tárgya sem fog megsérülni, vagy elveszni a költözés során, valamint tisztában lesz a költözés körülbelüli költségével is!

Hogyan csomagolj?

Legpraktikusabb speciális költöztetődobozokat használni, amiket tőlünk is megrendelhet. Ezek a dobozok megfelelő nagyságúak, jól pakolhatóak és kézben egyszerűen vihetők, így a költözés során szállítóink gyorsan és egyszerűen le tudják vinni a dolgait az autóhoz, majd a célállomáson pedig az új otthonába. A dobozokra írja rá, hogy az új lakásban melyik helyiségbe kerüljenek, így célirányosan oda fogjuk bevinni. Ha nem szeretne csomagolni, akkor akár ránk is bízhatja ezt a feladatot!

Költöztetés Budapestről vidékre

Érdemes parkolóhelyről gondoskodni, így az autónk a lehető legközelebb tud megállni a lakásához, ezáltal kevesebb idő megy el a pakolással. Budapesten sok esetben kevés a parkolóhely, így bizony ez valós probléma. Ha három sarokkal arrébb tudunk megállni, akkor több időbe telik a dobozok lehordása, és így Önnek is többet kell majd fizetnie.

A felpakolás után a legrövidebb úton indulunk el a vidéki célállomás felé, ahová megérkezve azonnal elkezdjük a behordást a dobozokra írt instrukciók szerint.

Miért válassz bennünket?

Nekünk nagyon fontos a gyorsaság, így kollégáinkat úgy válogattuk ki, hogy erőnléti állapotuk a legjobb legyen. Sportolókból, volt sportolókból, edzett és kiváló kondícióban lévő emberekből áll csapatunk, így a munka gyorsan, fegyelmezetten és gond nélkül fog menni. 

A költöztetés Budapestről vidékre a mi specialitásunk! Keressen bennünket, és költözése a leggördülékenyebben és a legprofibb módon fog lezajlani. Megértjük, hogy több helyről is kér árajánlatot, hiszen egy vidéki költözés nagy falat, azonban ne dőljön be egy alacsonyabb óradíjnak! Alacsony óradíj mellett sokáig el lehet húzni az időt, ha nem jó a szervezettség, vagy lassúak a költöztetők.

A mi kollégáink a gyorsaságra törekednek, így összességében kedvezőbb végeredményre számíthat. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és vágjunk bele a közös munkába!

Megosztás:

Kapcsolódó bejegyzések

Költözést segítő tanácsok: a stresszmentes költöztetés 6 lépése

Amikor betoppan az ember életébe egy költözés, akkor nehéz ezt nyugodtan és feszültségmentesen kezelni, ilyenkor jól jönnek a költözést segítő tanácsok. Ha odafigyelünk néhány fontos lépésre, akkor ez a művelet gördülékennyé és stresszmentessé válhat, ehhez pedig blogunkban 10 praktikus tippel járulunk hozzá.

Hogyan lesz élmény és nem pedig teher a kis költöztetés?

A kis költöztetés első pillanatban tűnhet úgy, hogy nem ró nagy terhet a megrendelőre, azonban amint elkezdi összepakolni a költöztetendő holmikat, gyakran máris elvész a részletekben, és pillanatok alatt kialakulhat a pánikhangulat.