Hogyan lesz élmény és nem pedig teher a kis költöztetés?

A kis költöztetés első pillanatban tűnhet úgy, hogy nem ró nagy terhet a megrendelőre, azonban amint elkezdi összepakolni a költöztetendő holmikat, gyakran máris elvész a részletekben, és pillanatok alatt kialakulhat a pánikhangulat.

Mi azon vagyunk, hogy ez ne így legyen, ezért praktikus tanácsokkal és rengeteg szolgáltatással segítjük a költözés folyamatát. Ha bennünket bíznak meg a munkával, akkor garantáljuk, hogy a legjobb kezekben lesz a teljes eljárás az elejétől a végéig.

Mikor beszélünk kis költöztetésről?

Ez a kifejezés arra utal, hogy kisebb mennyiségű a pakolandó holmi, esetleg csak néhány bútort kell átpakolni, vagy a megrendelő kevés ingósággal rendelkezik. Ebben az esetben jó döntés, ha cégünkre esik a választás, hiszen óradíjas megoldásunk miatt a költségek alacsonyan tarthatók. Ez a típusú költözés nagyon gyakori egyetemisták, kis lakásba költözők, berendezett lakást bérlők számára, esetleg idősotthoni beköltözés, szülőktől való elköltözés vagy ideiglenes költözés esetén.

A kis költöztetés megszervezése

Bár kevesebb mennyiségű holmiról beszélünk, azonban a tervezési folyamat hasonló, mint a nagyobb volumenű projekteknél. Korábbi blogjainkban számos hasznos tanácsot olvashat, érdemes ezeket átfutni, hiszen ezáltal egy reális kép állhat össze arról, hogy mi, hogyan fog lezajlani, és milyen előkészítő műveletekre lesz szükség.

A tervezés fázisában le kell fixálni az időpontot, főleg, ha hétvégén szeretne költözni, mivel ezek az időpontok nagyon keresettek. A megbízás során tudnunk kell azt, hogy körülbelül mennyi holmit kell költöztetni, mivel nekünk is úgy kell szervezni a kollégákat az adott napon. Írjon listát az ingóságokról, különös tekintettel a nehezebb bútorokra és háztartási gépekre.

Költöztetés plusz szolgáltatásokkal

Amennyiben a csomagoláshoz is szüksége van segítségre, akár csomagolóanyagokra, akár a komplett dobozolási, fóliázási feladatot szeretné átadni számunkra, akkor mi erre is rendelkezésére állunk! Ilyenkor a költöztetés napján a kollégáink visznek minden szükséges anyagot és csomagolással kezdik a munkát.

Lomtalanításra is szükség lehet, főleg, ha az új lakás kisebb, új berendezéseket fog vásárolni vagy egyszerűen modernizálni szeretné a bútorokat. Mi ezt is megszervezzük, így a lakásba csak azok a tárgyak kerülnek, amelyeket szeretné, a többit megoldjuk. A bútorok lapra szerelését is szívesen vállaljuk, ehhez megfelelő szerszámokkal, szaktudással és rutinnal rendelkeznek a kollégáink, a bútorokat pedig a helyszínen pillanatok alatt összeszerelik. A lakossági költöztetésben kimunkált protokoll szerint dolgozunk, a kollégáink mindig tudják azt, hogy mikor milyen lépés következik.

Milyen előnyökkel jár, ha a kis költözéshez bennünket bíz meg?

  • Időt takaríthat meg, mivel gyorsan és hatékonyan dolgozunk, és szükség esetén az előkészületekben is segítünk.
  • Kevesebb stresszel jár a költözés, mivel biztosítjuk arról, hogy a munka jó kezekben van, számíthat a kollégáink szaktudására.
  • Az értékeit biztonságban tudhatja, a teljes folyamat során a legnagyobb odafigyeléssel fogunk rájuk vigyázni, hogy épen és sérülésmentesen érkezzenek meg az új otthonába.
  • Speciális felszerelésekkel, tökéletes állapotú autókkal rendelkezünk, ezért a nehezebb feladatokat is meg tudjuk oldani.

Ha a kis költöztetés során bennünket választ, akkor nem kell egy percig sem aggódnia, megfelelő tervezéssel, a holmik szelektálásával, hatékony csomagolással és kollégáink tapasztalatával a munka gyorsan lebonyolítható. Ha bármilyen további kérdése lenne, nyugodtan vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Megosztás:

Kapcsolódó bejegyzések

Költözést segítő tanácsok: a stresszmentes költöztetés 6 lépése

Amikor betoppan az ember életébe egy költözés, akkor nehéz ezt nyugodtan és feszültségmentesen kezelni, ilyenkor jól jönnek a költözést segítő tanácsok. Ha odafigyelünk néhány fontos lépésre, akkor ez a művelet gördülékennyé és stresszmentessé válhat, ehhez pedig blogunkban 10 praktikus tippel járulunk hozzá.

Nálunk a tehertaxi szolgáltatás gyors, rugalmas és költséghatékony megoldás

Költözéskor mindenki azt a tehertaxi szolgáltatást szeretné megtalálni, amelyik alkalmas arra, hogy a holmikat, legyen szó néhány kisebb csomagról vagy egy teljes lakóházról, gyorsan és problémamentesen tudja átszállítani egyik helyről a másikra. A gyorsaság azonban sok mindenen múlik, több tényezőből tevődik össze.