Nálunk a tehertaxi szolgáltatás gyors, rugalmas és költséghatékony megoldás

Költözéskor mindenki azt a tehertaxi szolgáltatást szeretné megtalálni, amelyik alkalmas arra, hogy a holmikat, legyen szó néhány kisebb csomagról vagy egy teljes lakóházról, gyorsan és problémamentesen tudja átszállítani egyik helyről a másikra. A gyorsaság azonban sok mindenen múlik, több tényezőből tevődik össze.

A minőség kiemelt célkitűzés

Nálunk kiemelt cél az, hogy olyan minőséget nyújtsunk, ami a megrendelőink számára megnyugtató biztonságot nyújt és legközelebb is bennünket keresnek meg, ha lakossági költöztetésre van szükségük. Ez azért is lényeges, mert a tehertaxi szolgáltatás nagyon sok esetben szájhagyomány útján terjed, mivel nagyon sok szolgáltató kínálja magát az interneten és különféle hirdetésekben. Az elégedett megrendelő azonban tovább ajánlja cégünket, így kiemelten fontos számunkra az, hogy olyan színvonalú szolgáltatást nyújtsunk, amit mindenki szívesen ajánl az ismerőseinek, barátainak, családtagjainak is.

Mi a gyorsaság titka?

Mint mondtuk, a gyorsaság több dologtól is függ. Az egyik lényeges tényező a munkatársak kiválasztásán múlik. Olyan kollégákra van szükség, akik erősek, motiváltak, bírják a munkát és megfelelő izomerővel rendelkeznek. A költöztetés egyik fontos eleme ugyanis a bútorok, dobozok, háztartási gépek, más tárgyak kihordása az autóra, majd onnan újra vissza kell pakolni az új helyszínen.

Ezt csak akkor lehet rövid idő alatt megcsinálni, ha a munkatársak fizikai állapota kitűnő és nem okoz nekik nehézséget a nehéz bútorok cipelése még akkor sem, ha nem működik a lift vagy szűkek a folyosók, kicsi az ajtókeret. Exsportolókból álló csapatunk veszi az akadályokat, erősek, kigyúrtak, rendkívül motiváltak és lelkesek!

A tehertaxi állapota

Gyors költözés csak akkor lehetséges, ha a gépjármű állapota kifogástalan, nem robban le, nem kell szervizbe vinni, átpakolni egyik autóról a másikra vagy út közben szerelgetni. Nálunk ezzel nem lesz gond, mivel autóinkra kiemelt figyelmet fordítunk és rendszeres karbantartással gondoskodunk arról, hogy minden egyes kiszállás során az autó tökéletesen teljesítsen. Villám-árajánlat kéréssel pedig az ajánlatadásunk is villámgyors lesz!

A bútorszereléshez érteni kell!

Sok esetben tőlünk kéri a megrendelő azt, hogy szereljük lapra a bútorokat, csomagoljunk vagy védőfóliázzunk. Nálunk olyan szakemberek dolgoznak, akik első pillanatra felmérik azt, hogyan kezdjenek hozzá a bútor szétszerelésének, ehhez pedig megfelelő szerszámokkal rendelkeznek. Így aztán nálunk ez a művelet is pillanatok alatt elkészül, ezután pedig már lehet is lehordani a költöztetendő dolgokat az autóra.

Beszéljünk a munkaszervezésről is!

A telefonos diszpécserszolgálat egyik feladata az, hogy segítse a sofőrök munkáját. Sok időt lehet megspórolni azzal, ha folyamatosan figyeljük a forgalom alakulását, ezzel elkerülhető az, hogy egy bútorokkal teli autónk dugóba szoruljon vagy egy baleset miatt lezárt útszakaszra keveredjen. A sofőröknek azzal sem kell foglalkozniuk, hogy felvegyék a megrendelők telefonjait, mivel a diszpécserszolgálat ezt a terhet is leveszi a vállukról.

Kidolgozott munkagyakorlat

Cégünknél nincs helye a meggondolatlan, ad-hoc döntéseknek, minden egyes költözés jól kimunkált protokoll szerint történik. Ez segíti a hatékony munkát és azt, hogy mindenki tudja, hogy mit, milyen sorrendben kell csinálnia.

Elszámolásunk alapja az óradíj, azonban látható, hogy minden jelen van ahhoz, hogy a költözés gyorsan megtörténjen, így a tehertaxi szolgáltatásunk költséghatékony lesz. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és indulhat is a közös munka!

Megosztás:

Kapcsolódó bejegyzések

Költözést segítő tanácsok: a stresszmentes költöztetés 6 lépése

Amikor betoppan az ember életébe egy költözés, akkor nehéz ezt nyugodtan és feszültségmentesen kezelni, ilyenkor jól jönnek a költözést segítő tanácsok. Ha odafigyelünk néhány fontos lépésre, akkor ez a művelet gördülékennyé és stresszmentessé válhat, ehhez pedig blogunkban 10 praktikus tippel járulunk hozzá.

Hogyan lesz élmény és nem pedig teher a kis költöztetés?

A kis költöztetés első pillanatban tűnhet úgy, hogy nem ró nagy terhet a megrendelőre, azonban amint elkezdi összepakolni a költöztetendő holmikat, gyakran máris elvész a részletekben, és pillanatok alatt kialakulhat a pánikhangulat.