Ne legyen probléma a költözés utáni bútor összeszerelés!

A bútor összeszerelés nem könnyű, ezért szolgáltatásunk azoknak az ügyfeleknek jelent hatalmas segítséget, akik nem szeretnék saját kezűleg lapra szerelni bútoraikat a költözés idejére. Tény, hogy minden olyan bútort, ami eredetileg is lapraszerelt, a szállítás időtartamára újra szét kell szerelni. Ezt a műveletet sajnos nem lehet megspórolni, ugyanis ellenkező esetben a bútor megsérülhet, vagy megsérthet más tárgyakat is.

A költözést szakszerűen kell előkészíteni

Ne feledje, hogy eddigi élete során összegyűjtött, megvásárolt, létrehozott dolgait, értékeit fogjuk átszállítani, ezért nagyon fontosnak tartjuk, hogy mindezt szakszerűen, gyorsan és problémamentesen tegyük meg. Ehhez azonban az szükséges, hogy a holmik úgy legyenek előkészítve, hogy a költözés ne okozzon bennük kárt.

Fontos, hogy csakis olyan költöztető dobozokat használjon, amelyek stabilak, strapabíróak és zárhatóak. Az értékes műszaki cikkeket, műtárgyakat biztonságosan le kell fóliázni, a szekrények polcait, fiókjait ki kell üríteni, bizonyos bútorokat pedig szét kell szerelni.

Milyen bútorokat kell szétszedni?

A nagymama kétajtós ruhásszekrénye biztosan kibír még néhány költözést, hiszen a régi bútorok nagy része olyan technológiával készült, amelyet csak roncsolással lehetne szétszerelni, valamint az anyaga is vastag. 

A mai modern bútorok döntő többsége azonban lapraszerelt állapotban érkezik meg hozzánk az üzletből és az összeszerelési útmutató, valamint a mellékelt csavarok és egyéb kiegészítő alkatrészek segítségével kell összerakni. Na, ezek a bútorok nem költözhetnek összeszerelve, hiszen vékonyak, egy nagyobb kátyú döccenésére egyszerűen eltörhetnek, elborulva pedig szétzúzhatják az autón utazó többi tárgyat.

Nem kell megijedni, ha a bútor-összeszerelés nem az Ön asztala!

Mi ugyanis nagyon szívesen levesszük ezt a terhet a válláról, kérjen árajánlatot és ne idegeskedjen a bútorok szállítása miatt! Mi tudjuk, hogy nem könnyű feladat a bútorok szét- és összeszerelése, azonban költöztető munkatársaink nagy gyakorlattal rendelkeznek, így szívesen elvégzik Ön helyett ezt a feladatot.

Mi lehet a bútorszerelés nehézsége?

Amikor megvásárolja legújabb szekrényét, akkor megkapja hozzá az összeszerelési útmutatót. Ezért általában nem okoz nehézséget, hogy a család valamely tagja bevállalja e nemes feladatot és összeszerelje a bútort. Ezután a következő dolog történik a háztartások 99,9%-ában: az összes papír, maradék alkatrész, kiürült zacskók mennek a szemetesbe.

Amikor költözéskor felmerül a bútorok szét- és összeszerelése, akkor már rég homály fedi a szerelési útmutatót. Ebben az esetben mégis megpróbálkozhatunk a szétszereléssel, de az összerakás már igencsak problémás, a kiszedett csavarok pedig a költözés során sokszor köddé válnak.

Ha pedig egészségügyi vagy életkori okból nem vállalja a bútorszerelést, akkor szintén jól jön a profi segítség. 

Hogyan szerelünk mi?

Munkatársainknak nem okoz gondot a bútorok szerelése, hiszen napi szinten végzik ezt a munkát. A bútorra pillantva azonnal fel tudják mérni, hogy hol kell hozzáfogni a művelethez, a kiszedett csavarokat, alkatrészeket pedig kincsként őrzik, így az összeszerelés is egyszerűen és szakszerűen történik.

Ha ránk bízza ezt a műveletet, akkor biztos lehet benne, hogy bútorai ugyanolyan kifogástalan állapotban lesznek a költözés és az összeszerelés után, mint amikor a régi lakásában álltak.

Költözéskor többféle kiegészítő szolgáltatással állunk rendelkezésére, a bútor-összeszerelés is a specialitásunk. Keressen bennünket elérhetőségeinken, ha bármilyen további kérdése lenne!

Megosztás:

Kapcsolódó bejegyzések

Költözést segítő tanácsok: a stresszmentes költöztetés 6 lépése

Amikor betoppan az ember életébe egy költözés, akkor nehéz ezt nyugodtan és feszültségmentesen kezelni, ilyenkor jól jönnek a költözést segítő tanácsok. Ha odafigyelünk néhány fontos lépésre, akkor ez a művelet gördülékennyé és stresszmentessé válhat, ehhez pedig blogunkban 10 praktikus tippel járulunk hozzá.

Hogyan lesz élmény és nem pedig teher a kis költöztetés?

A kis költöztetés első pillanatban tűnhet úgy, hogy nem ró nagy terhet a megrendelőre, azonban amint elkezdi összepakolni a költöztetendő holmikat, gyakran máris elvész a részletekben, és pillanatok alatt kialakulhat a pánikhangulat.